Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

04.05 Wtorek
Zupa zacierkowa
Sos boloński z makaronem
Surówka z kapusty białej
Kompot owocowy*

05.05 Środa
Barszcz czerwony
Kurczak pieczony z ziemniakami
Surówka z marchwi
Kompot owocowy*

06.05 Czwartek
Zupa szczawiowa z jajkiem
Kotlet mielony z ziemniakami
Surówka z selera
Kompot owocowy*

07.05 Piątek
Zupa grochówka
Ryż z jabłkiem
Polewa jogurtowa
Herbata owocowa

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.

MENU TYGODNIOWE
Dla wegetarian

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Płatność za maj 2021

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018