Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

21.06 Poniedziałek
Zupa krupnik
Sos boloński z makaronem
Surówka z białej kapusty
Kompot owocowy (wiśnia, porzeczka, jabłko)

22.06 Wtorek
Pomidorowa z makaronem
Pulpet w sosie koperkowym z ryżem
Surówka z marchewki
Kompot owocowy*

23.06 Środa
Zupa pieczarkowa
Filet z piersi kurczaka z ziemniakami młodymi
Sałata ze śmietaną
Kompot owocowy*

24.06 Czwartek
Barszcz biały
Sznycel górski z ziemniakami
Fasolka szparagowa
Kompot owocowy

25.06 Piątek
Botwina z jajkiem
Naleśniki z serem i pulpą
Polewa jogurtowa
Kompot owocowy*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.

 

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Płatność za czerwiec 2021

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018