Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - MAJ 2019

cały obiad - 20x7=140 zł

II danie - 20x6=120 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

 

24.05. Piątek

Barszcz ukraiński

Naleśniki z serem i marmoladą

Polewa śmietanowa

Kompot owocowy

 


 

 

27.05.Poniedziałek

 

Zupa z fasolki szparagowej

 

Sos boloński z makaronem

 

Surówka z kapusty pekińskiej

 

Kompot owocowy (porzeczka, wiśnia, jabłko)

 

 

 

28.05. Wtorek

 

Zupa zacierkowa

 

 Klopsik w sosie koperkowym z ryżem

 

Surówka z marchewki

 

Kompot owocowy

 

 

 

29.05. Środa

 

Botwinka z jajkiem

 

 Filet z piersi kurczaka z ziemniakami

 

Młoda kapusta zasmażana

 

 Kompot owocowy

 

 

 

 30.05. Czwartek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

 

Pieczeń wieprzowa z kaszą wiejską

 

Buraczki zasmażane

 

Kompot owocowy

 

 

 

31.05. Piątek

 

Grochówka

 

Makaron z serem i truskawkami

 

Polewa jogurtowa

 

Kompot owocowy

 

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej