Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - KWIECIEŃ 2018

cały obiad -  133 zł

II danie -  114 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

   

23.04 Poniedziałek

Zupa ogórkowa

Kluski leniwe z masłem i cukrem

Kompot

24.04 Wtorek

Zupa koperkowa z ryżem

Kotlet mielony z ziemniakami

Buraczki zasmażane

Kompot

25.04 Środa

Kapuśniak

Kurczak pieczony z ziemniakami

Sałata ze śmietaną

Kompot

 26.04 Czwartek

Barszcz biały

Bitka wieprzowa z kaszą wiejską

Sałatka szwedzka

Kompot

27.04 Piątek

Barszcz ukraiński

Filet z ryby z ziemniakami

Surówka z kiszonej kapusty

Kompot

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej