Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - CZERWIEC 2017

cały obiad -  98 zł

II danie -  70 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 96 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

  

19.06 Poniedziałek

Zupa koperkowa z ryżem

Sos boloński z makaronem

Sałata lodowa z sosem vinegret

Kompot

20.06 Wtorek

Kapuśniak

Kotlet mielony z ziemniakami

Marchew parowana

Kompot

21.06 Środa

Zupa pomidorowa z ryżem

Kotlet schabowy z ziemniakami

Mizeria

Kompot

22.06 Czwartek

Zupa kalafiorowa

Makaron z serem i truskawkami z polewą jogurtową

Kompot

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej