Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - STYCZEŃ 2018

cały obiad -  84 zł

II danie -  72 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

   

19.02 Poniedziałek

Zupa fasolowa

Sos boloński z makaronem 

Surówka z kapusty białej

Kompot

20.02 Wtorek

Zupa szczawiowa z jajkiem

Kotlet mielony z ziemniakami

Marchewka z groszkiem

Kompot

21.02 Środa

Barszcz biały

Filet z piersi kurczaka z ziemniakami

Fasolka szparagowa

Kompot

22.02 Czwartek

Kapuśniak

Klopsiki w sosie pieczeniowym z kaszą wiejską

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot

23.02 Piątek

Koperkowa z ryżem

Filet z ryby  z ziemniakami

Surówka  z kapusty kiszonej

Kompot

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej