Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - STYCZEŃ 2019

cały obiad -  126 zł

II danie -  108 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

 

21.01 Poniedziałek

Zupa zacierkowa

Sos boloński z makaronem

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot owocowy (porzeczka , wiśnia , jabłko )

 

22.01 Wtorek

Zupa Jarzynowa

Kotlet mielony z ziemniakami

Buraczki zasmażane

Kompot owocowy

 

23.01 Środa

Zupa szczawiowa z jajkiem

Filet z piersi kurczakaz ziemniakami

Fasolka szparagowa

 Kompot owocowy

 

24.01 Czwartek

Barszcz biały

Gołąbki w sosie pomidorowym z ziemniakami

Kompot owocowy

 

25.01 Piątek

Zupa grochówka

Naleśniki z serem i marmoladą

Polewa jogurtowa

Kompot owocowy

 


 

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej