Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - MAJ 2017

cały obiad -  140 zł

II danie -  100 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 96 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

  

22.05 Poniedziałek

Zupa pieczarkowa

Gulasz wieprzowy z kaszą wiejską

Sałatka szwedzka

Kompot

23.05 Wtorek

Zupa pomidorowa

Kotlet mielony z ziemniakami

Surówka z buraczków

Kompot

24.05 Środa

Botwinka z jakiem

Filet kurczaka z ziemniakami

Mizeria

Kompot

25.05 Czwartek

Kapuśniak

Kuleczki mięsne w sosie pomidorowym z ziemniakami

Surówka z kapusty pekińskiej

Kompot

26.05 Piątek

Grochówka

Makaron z serem i truskawkami

Polewa jogurtowa

Kompot

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej