Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - MARZEC 2019

cały obiad - 21x7=147 zł

II danie - 21x6=126 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

 

22.03 Piątek

Zupa fasolowa

Naleśniki z serem oraz marmoladą

Polewa jogurtowa

Kompot owocowy

  

  


  

25.03 Poniedziałek

Zupa pieczarkowa

Sos boloński z makaronem

Surówka z białej kapusty

Kompot owocowy (porzeczka, wiśnia, jabłko)

  

26.03 Wtorek

Zupa szczawiowa z jajkiem

Sznycel górski z ziemniakami

Surówka z marchewki

Kompot owocowy

 

27.03 Środa

Barszcz czerwony

Kurczak pieczony z ziemniakami

Fasolka szparagowa z masełkiem i bułeczką 

 Kompot owocowy

 

28.03 Czwartek

Zupa zacierkowa

Gołąbki w sosie pomidorowym z zieniakami

Kompot owocowy

 

28.03 Piątek

Grochówka 

Makaron z serem i truskawkami

Polewa jogurtowa

Kompot owocowy

 


 

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej