Stołówka - menu

OPŁATY ZA OBIAD - LISTOPAD 2018

cały obiad -  140 zł

II danie -  120 zł

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni

93 1090 2835 0000 0001 2051 3490

kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22

lub 502 185 267, 504 157 018

 

MENU TYGODNIOWE:

 

12.11 Poniedziałek

 

Dzień Wolny

 

 

13.11 Wtorek

Zupa pomidorowa z ryżem

Kluski leniwe z bułką zasmażaną

Kompot

 

14.11 Środa

Zupa ogórkowa

Kurczak pieczony z ziemniakami

Fasolka szparagowa

 Kompot

 

15.11 Czwartek

Zupa kalafiorowa

Gulasz wieprzowy z kaszą jaglana

Surówka z kapusty pekińskiej 

Kompot

 

16.11 Piątek

Zupa grochówka

Kotlet rybny z ziemniakami

Surówka z kapusty kiszonej

Kompot

Używamy plików cookies, aby ułatwić korzystanie ze strony oraz w celu zbierania anonimowych statystyk.
Nieblokowanie tych plików i kontynuowanie korzystania ze strony, oznacza zgodę na ich użycie oraz zapisanie w pamięci urządzenia.
Można samodzielnie zarządzać cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki.

Nie pokazuj więcej