Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

18.01 Poniedziałek
Zupa ogórkowa
Gulasz z kaszą gryczaną
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy
(porzeczka, jabłko, wiśnia)

19.01 Wtorek
Zupa Rosół z makaronem
Klopsik w sosie koperkowym z ryżem
Jarzynka z buraczków
Kompot owocowy*

20.01 Środa
Zupa krupnik
Kotlet schabowy z ziemniakami
Kapusta zasmażana
Kompot owocowy*

21.01 Czwartek
Zupa z fasolki szparagowej
Sznycel górski z ziemniakami
Surówka z marchewki
Kompot owocowy*

22.01 Piątek
Barszcz czerwony
Naleśniki z serem i pulpą jabłkową
Polewa jogurtowa
Kompot*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.

MENU TYGODNIOWE
Dla wegetarian

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018