Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

12.11 Wtorek
Ogórkowa
Sos boloński z makaronem
Surówka z kapusty białej
Kompot (wiśnia, porzeczka , jabłko)

13.11 Środa
Krupnik
Kotlet schabowy z ziemniakami
Sałatka z pomidora
Kompot owocowy

14.11 Czwartek
Zupa na zielono
Gołąbki z sosem pomidorowym z ziemniakami
Kompot owocowy

15.11 Piątek
Grochowa
Placki ziemniaczane
Ze śmietaną
Kompot owocowy

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

OPŁATY ZA OBIAD – PAŹDZIERNIK 2019

Cały obiad 22 dni x  9 zł. =198 zł.
II danie   22 dni x 7 zł = 154 zł.

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018