Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

09.12 Poniedziałek

Zupa kalafiorowa

Potrawka z kurczaka z ryżem

Surówka golesław

Kompot

(wiśnia, porzeczka, jabłko)

10.12 Wtorek

Pomidorowa z makaronem

Kotlet mielony  z ziemniakami

Surówka z buraczków z sosem vinegret

Kompot

11.12 Środa

Zupa ryżanka

Filet z piersi kurczaka z ziemniakami

Surówka z marchewki

Kompot owocowy

12.12 Czwartek

Krupnik

Filet z ryby z ziemniakami

Surówka z kiszonej kapusty

Kompot owocowy

13.12 Piątek

Barszcz ukraiński

Naleśniki z serem i pulpą owocowa

Polewa jogurtowa

Kompot owocowy

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018