Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

20.01 Poniedziałek
Zupa kapuśniak
Kluski leniwe z masłem i cukrem
Kompot ( porzeczka , jabłko, wiśnia)

21.01 Wtorek
Zupa krupnik
Kotlet mielony z ziemniakami
Surówka z białej rzodkiewki
Kompot

22.01 Środa
Zupa zacierkowa
Kurczak pieczony z ziemniakami
Brukselka
Kompot owocowy

23.01 Czwartek
Zupa szczawiowa
Klopsik w sosie pomidorowym z kaszą pęczak
Surówka z kapusty czerwonej
Kompot owocowy

24.01 Piątek
Zupa grochówka
Filet ryby z ziemniakami
Surówka z marchewki
Kompot owocowy

 

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

Opłata za styczeń 2020:

Cały obiad 19 x 9 = 171 zł
II danie      19 x 7 = 133 zł

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018