Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

23.09 Poniedziałek
Zupa pieczarkowa
Sos boloński z makaronem
Surówka z kapusty białej
Kompot owocowy
(wiśnia, porzeczka, jabłko)

24.09 Wtorek
Zupa kalafiorowa
Kotlet mielony z ziemniakami
Sałatka z pomidorów
Kompot owocowy

25.09 Środa
Barszcz czerwony
Kurczak pieczony z ziemniakami
Sałata z sosem vinegret
Kompot owocowy

26.09 Czwartek
Zupa pomidorowa z ryżem
Tortilla warzywna z sosem amerykańskim
Kompot owocowy

27.09 Piątek
Zupa grochowa
Filet z ryby z ziemniakami
Surówka z kiszonej kapusty
Kompot owocowy

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

OPŁATY ZA OBIAD – WRZESIEŃ 2019

Cały obiad – 20 dni x 9 zł.=180 zł

II danie – 20 dni x 7 zł. = 140 zł.

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018