Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

29.03 Poniedziałek
Zupa pomidorowa z makaronem
Potrawka z kurczaka z kaszą pęczak
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy
(porzeczka, jabłko, wiśnia)

30.03 Wtorek
Zupa krupnik
Kotlet mielony z ziemniakami
Jarzynka z buraczków
Kompot owocowy*

31.03 Środa
Zupa Kapuśniak
Stek poznański z cebulą z ziemniakami
Sałatka szwedzka
Kompot owocowy*

01.04 Czwartek
Zupa koperkowa z ryżem
Filet z piersi kurczaka z ziemniakami
Marchewka z groszkiem
Kompot owocowy*

02.04 Piątek
Zupa fasolowa
Filet z ryby z ziemniakami
Sałata ze śmietaną
Kompot*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.

MENU TYGODNIOWE
Dla wegetarian

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Płatność za marzec 2021
Cały obiad      23 x 9 zł.= 207 zł.
Drugie danie   23 x 7zł. = 161zł.
Zupa              23 x 4 zł. =  92 zł.

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018