Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

24.02 Poniedziałek
Krupnik
Sos boloński z makaronem
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot ( porzeczka , jabłko, wiśnia)

25.02 Wtorek
Kapuśniak
Kotlet mielony z ziemniakami
Buraczki zasmażane
Kompot

26.02 Środa
Zupa zacierkowa
Filet z ryby z ziemniakami
Surówka z marchewki
Kompot owocowy

27.02 Czwartek
Zupa jarzynowa
Gołąbki w sosie pomidorowym
z ziemniakami
Kompot owocowy

28.02 Piątek
Barszcz czerwony
Makaron z serem i truskawkami
Polewa jogurtowa
Kompot owocowy

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

Opłata za luty 2020:

Cały obiad: 10 dni x 9 zł = 90 zł.
II danie:     10 dni x 7 zł = 70 zł.

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018