Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

25.05 Poniedziałek
Pomidorowa z makaronem
Stek poznański w sosie z ziemniakami
Mizeria
Kompot owocowy* (porzeczka , jabłko, wiśnia)

26.05 Wtorek
Zupa ogórkowa
Kotlet mielony z ziemniakami
Marchewka z groszkiem
Kompot owocowy*

27.05 Środa
Zupa koperkowa z ryżem
Kurczak piecznony z ziemniakami
Sałata ze śmietaną
Kompot owocowy*

28.05 Czwartek
Barszcz ukraiński
Bitka wieprzowa z kaszą wiejską
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy*

29.05 Piątek
Zupa fasolowa
Pulpet ryby z ziemniakami
Surówka z kapusty białej
Kompot owocowy*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.


UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

Opłata za marzec 2020:

Cały obiad:
II danie:

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018