Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

19.10 Poniedziałek
Zupa ogórkowa
Potrawka z indyka z warzywami
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy (porzeczka, jabłko, wiśnia)

20.10 Wtorek
Zupa zacierkowa
Stek poznański w sosie cebulowym z ziemniakami
Marchewka z groszkiem
Kompot owocowy*

21.10 Środa
Barszcz czerwony zabielany
Kotlet schabowy z ziemniakami
Kapusta zasmażana
Kompot owocowy*

22.10 Czwartek
Zupa kalafiorowa
Bitka wieprzowa z makaronem
Surówka z ogórka kiszonego
Kompot owocowy *

23.10 Piątek
Zupa fasolowa
Naleśniki z serem i marmoladą
Polewa jogurtowa
Kompot owocowy*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.

MENU TYGODNIOWE
Dla wegetarian

19.10 Poniedziałek
Zupa ogórkowa
Potrawka warzywna z ryżem
Surówka z kapusty pekińskiej
Kompot owocowy (porzeczka czarna, wiśnia, jabłko)

20.10 Wtorek
Zupa zacierkowa
Placki z cukinii z ziemniakami
Marchewka z groszkiem
Kompot owocowy

21.10 Środa
Barszcz czerwony zabielany
Kotlet ziemniaczany
Marchewka z groszkiem
Kompot owocowy

22.10 Czwartek
Zupa kalafiorowa
Papryka nadziewana warzywami z makaronem
Surówka z ogórka kiszonego
Kompot owocowy

23.10 Piątek
Zupa fasolowa
Naleśniki z serem i marmoladą
Polewa jogurtowa
Kompot owocowy

UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

Opłata za październik 2020:

22 dni x 9 zł = 198 zł – cały obiad
22 dni x 7 zł.= 154 zł. – II danie

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018