Stołówka

MENU TYGODNIOWE:

09.03 Poniedziałek
Zupa z fasolki szparagowej
Potrawka z kurczaka z ryżem
Surówka Golesław
Kompot owocowy (porzeczka, jabłko, wiśnia)*

10.03 Wtorek
Zupa pomidorowa z makaronem
Pulpet w sosie pieczeniowym z kaszą pęczak
Surówka z marchewki
Kompot owocowy*

11.03 Środa
Kapuśniak
Kotlet schabowy z ziemniakami
Sałata ze śmietaną
Kompot owocowy*

12.03 Czwartek
Krupnik
Kotlet mielony z ziemniakami
Buraczki zasmażane
Kompot owocowy*

13.03 Piątek
Barszcz ukraiński
Ryż z jabłkiem i cynamonem
Polewa jogurtowa
Kompot owocowy*

*Kompot owocowy – owoce jak w poniedziałek.


UWAGA: Powyższe dania zawierają alergeny pokarmowe. Wykaz alergenów w poszczególnych daniach znajduje się w tabeli na tablicy ogłoszeń.

 

Opłata za marzec 2020:

Cały obiad:
II danie:

 

Konto do wpłat:

WBK Bank Zachodni
93 1090 2835 0000 0001 2051 3490
kontakt: (22) 758 95 67 wew. 22
lub 502 185 267, 504 157 018